Counteroffers: Skal jeg blive eller skal jeg gå?

Hvis “fratræden” er det ord at strejke frygt i alle arbejdsgivere, så “counteroffer” er den, der slår frygt i en medarbejders hjerte. “Hvad skal jeg gøre? De har matchet mit tilbud?”
Det er fredag eftermiddag. Du gå til din chef kontor og stille det spørgsmål, der har sendt skræmt mange en ledere — “Har du et minut,” spørger du. I øjeblikket kender han du afgående og hvis han/hun ønsker du, de vil have at kæmpe for at holde dig.
“Hvorfor? Vi elsker dig. Venligst holde! Ikke gå! Hvad skal vi gøre for at holde dig?”
For nylig, to mennesker, der har accepteret et tilbud fra en klient af mine kaldte mig til at fortælle mig, at de accepterer en counteroffer for at forblive med deres nuværende firma. Den, der havde været sammen med hans nuværende firma for tolv år syntes at træffe en beslutning, der gav mening; den anden, dog havde påberåbt sig for at få en fuldtids job og forlade consulting. Hans opgave sluttede, og han sagde han ønskede stabilitet af en fuldtids job. Tjene $45 pr time uden fordele, accepterede han en lille stigning i sin timesats, snarere end en fuldtids løn på $93000 plus bonus og store fordele fra en arbejdsgiver, som han holdt tigger mig om at få ham at se for et job, som han sagde, han elskede. Hvorfor? Han fortalte mig, “de har brug for mig. (som om min klient ikke., som om tabet af indtægter for hans konsulentfirma og vanskeligheden, de ville have erstatte ham hurtigt på klienten ikke gider dem en bitte smule). “
Mellem øjeblikket du afslutter og din afrejsedato, din arbejdsgiver kan forsøge at overtale dig til at bo. Din mentor i fast opfordringerne til at snakke med dig. Dine kolleger spørger du til frokost og ønsker at vide, hvorfor du vil, hvor og hvor meget. Din boss’ boss anmoder om at møde dig. Du er nu den vigtigste person i virksomheden. Du bliver spurgt, “Hvad vil det tage for at holde dig?” Og det gælder to uger.
Presset til at acceptere en counteroffer kan være enorme. Den monetære tilbud kan være fristende at bo. Lover at rette op på alt det, flåter du kan være enorme. Endnu, lad os se på hvad der foregår fra en arbejdsgivers synspunkt.
Din tilbagetræden kommer på et ubelejligt øjeblik; de er ikke parat til at erstatte du med en person, der kan styrke og gøre dit job. Omkostningerne ved erstatter du i dollars og indsats (hvor mange CV’er bliver nødt til at blive læst og folk interviewet før de ansætter en person, som de bliver nødt til at træne – og de kan have til at betale en højere løn end hvad du tjener plus et gebyr at søgning firma for en person w Ho vide ikke, hvad du ved. Kan du se det ikke handler om dig, personligt) er stor.
På det tidspunkt du beslutter dig for at skifte job, nedskrive de grunde, hvorfor du ønsker at forlade — jeg keder mig. Jeg ønsker at tjene flere penge. Min chef er en micromanager. Jeg ønsker at lære noget nyt. Jeg ønsker at arbejde tættere på hjemmet — Nedskriv grundene og læg dem i et sted hvor du kan finde dem på det tidspunkt, du giver meddelelse.
Derefter, før varsel, finde listen og gennemse den. Ikke blive forført af den følelsesmæssige reaktion, du kan modtage. Husk, at de penge, de tilbyder, kan kun være din næste rejse skubbet op et par måneder. Lyt omhyggeligt til de løfter, som er lavet og husk at intet sættes ind skriftligt; Det er bare den desperate forsøg på at holde en person, der var en selvfølge for så længe som de er nu tvunget til at huske de er underbetalt, behandlet dårligt og har brug at opnå deres mål.
Par counteroffers skal være overvejet, endsige accepteret. Jeg er helt forvente at se konsulentens genoptage online igen i et par måneder, fordi de centrale spørgsmål, der fik ham til at søge arbejde ikke blev løst.
Jeff Altman
Begreber i personale
jeffaltman@cisny.com
© 2005 alle rettigheder forbeholdes.
Andre artikler af Jeff Altman, gå til www.newyorkmetrotechnologyjobs.com; hjælp til ansættelse af personale, email Jeff og lade ham vide, hvordan man bedst nå dig.

1 thought on “Counteroffers: Skal jeg blive eller skal jeg gå?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.