Forståelse af det grundlæggende i personlige lån

Personlige lån kan bruges til at henvise til en af mange usikrede lån. Disse kan være kreditkort gæld eller personlige lån fra venner og familie. Der er mange muligheder, hvis du er på udkig efter et personligt lån. Personlige lån kan enten være sikret eller usikret. Sikrede lån kræver sikkerhedsstillelse, f.eks. et køretøj, en båd eller et andet aktiv. Du bliver nødt til at pantsætte ejendom for at sikre et sikret lån.

Usikrede lån på den anden side kræver ikke sikkerhedsstillelse. Usikrede lån er generelt dyrere end sikrede kvik lån, men indebærer ingen risiko for långiveren. Der er ofte flere krav, før et usikret lån er godkendt. Du bliver nødt til at have en god kredit og en form for arbejde for at være berettiget til en usikret lån. En sikkerhedsstillelse er typisk dit køretøj eller hjem. Dette er nødvendigt for at beskytte långiver i tilfælde af at du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet.

Usikrede personlige lån generelt har en højere rente end usikrede lån. Fordi der ikke er nogen sikkerhed, kan långiveren ikke tilbyde beskyttelse. Usikrede personlige lån er en fantastisk mulighed for at konsolidere din gæld i én betaling. Personlige lån er ofte tilgængelige med lave renter, hvilket gør dem gode til at konsolidere gæld. Hvis du accepterer at tilbagebetale lånet fuldt ud inden for en bestemt tid, vil nogle långivere give afkald på finansieringsomkostninger.

Du kan stadig være berettiget til personlige lån, selvom du har dårlig kredit. Men de vilkår og rentesatser vil generelt være mere restriktive. Hvis du ikke er i stand til at kvalificere sig til et usikret lån, kan du blive bedt om at have en medunderskriver. Sikrede personlige lån giver dig mulighed for at låne meget større mængder af penge næsten hver gang. Du kan miste dit hjem eller anden ejendom, hvis du undlader at tilbagebetale lånet på et rettidigt grundlag. Dette er grunden til personlige lån bør ikke bruges til at betale for vigtige udgifter som reparation af køretøjer eller lægeregninger. Det er bedre at ansøge om et lån gennem en forretningsplan end en personlig, hvis du er i økonomiske problemer.

Budgettering for personlige lån kan være udfordrende, især hvis der er mange udgifter. Du bliver nødt til at vide, hvor mange penge du har råd til hver måned, før du ansøger om et personligt lån. Det er en smart idé at planlægge, hvor meget ekstra kontanter du vil bruge på kreditkort og andre lån, før der ansøges om en personlig lån. Dette vil hjælpe dig med at sikre, at du kun låne det nødvendige beløb for at undgå at miste vigtige emner.

Selv om det er frustrerende at betale høje renter for personlige lån, det er sådan bankerne gør deres penge. Bankerne tjener deres penge ved at opkræve stor interesse for forbrugere, der er i økonomiske vanskeligheder. Det er vigtigt at reducere dine månedlige udgifter, hvis du ønsker at sænke din gæld betalinger og komme ud. Du vil være i stand til langsomt at fjerne din gæld, hvis du betaler din mindste månedlige betalinger til tiden.