Hvorfor Hollywood og virksomheder strømmer til Miami Beach

City of Miami og Miami Beach, har altid været forankret i den amerikanske psyke som “nation’s legeplads”, for dens tropiske klima året rundt, elegant havnefronten boliger og ejerlejligheder, livligt natteliv, verdensberømte strande og sit pulserende etniske mangfoldighed.

Med sin spansktalende essens og leve-og-lad-leve holdning og livsstil, er dette område betragtes som den mest “fremmed” by i USA. Området kan prale af et psykedelisk blanding af arkitektur og nationaliteter, mode og mad. På South Beach, på den sydlige ende af Miami Beach, blevet seniorer og baby boomers, der bruges til at komme i hobetal her erstattet af unge og trendy; stilfuld Coral Gables nu bomme med multinational corporate giants posh kontorer.

Topløs solbadning er også tolereres på visse udpegede områder af stranden. TV-show Miami Vice medvirket til at gøre området umådeligt populære. Miami Beach, især Ocean Drive af hvad er nu den Art Deco-kvarter, blev også fremtrædende i Al Pacino filmen Scarface.

South Beach er et større sene tilholdssted, hvor revelers spise morgenmad ved frokosttid, og kan vælge fra en bred vifte af restauranter og caféer der serverer kontinentale, Europa, Sydamerika og asiatiske retter. En af de strande bedste mad hjemsøger er 11th Street Diner, som er åben 24 timer i døgnet, og Nemo, langs 100 Collins Avenue, for dens eklektiske madlavning med fokus på fisk og skaldyr, og udestående desserter. Besøgende kan også gå en afslappende svømmetur i havet eller i en pulje på nogen af de over-the-top hoteller på South Beach, som på hotellet Marlin, eller i den ekstravagante venetianske Pool i Coral Gables. De fleste besøgende vil sige, at det er en offentlig swimmingpool, der ligner en Hollywood film sæt.

En vigtig aktør i pop-musik verden, Miami i almindelighed og South Beach især elsker at feste. De bedste klubber er på Washington Avenue, South Beach. Klubber som Crobar, The Mansion, Opium Garden og skygge Lounge, og en masse mere, er fyldt på weekend nætter, mens på i nærheden Ocean Drive, man kunne høre live bands fylder udendørs.

Miami, samt Miami Beach, kan ikke være som Los Angeles eller New York, byer hvor film konstant bliver skudt omkring hvert hjørne. Miami har imidlertid helt sikkert har sin fair andel af optagelserne. Filmen Scarface, som betragtes som en kult klassisk, er en fortælling om Tony Montana, spillet af Al Pacino, der kommer til Florida som cubanske flygtninge. Efter at blive en gangster, som følge af 1980s kokain boomet, stiger han til toppen af Miamis organiseret kriminalitet verden, kun at falde tilbage.

De fleste af jer ville stadig huske den lige så skøre film, der er noget om Mary. En af de sjoveste film nogensinde ramte skærmen, denne film medvirkede Cameron Diaz som Mary, en pige, som mænd var villige til at gå meget langt for at imponere. Blandt Hollywood blockbustere skudt on location i Miami Beach og omegn er Al Pacino fodbold thriller enhver givet søndag, samt Martin Lawrence og Will Smith aktion svirp Bad Boyz.

1 thought on “Hvorfor Hollywood og virksomheder strømmer til Miami Beach

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.